Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Pneumatische blindklinkmoertang M10, M12 (PB1312)

Pneumatische blindklinkmoertang M10, M12 (PB1312)

Artikelcode 120045
€429,00
(€519,09 Incl. btw)
Capaciteit: M10; M12, Gemiddeld luchtverbruik per slag (L): 7.8, Totale lengte (mm): 210, Gewicht (kg): 1.28, Merk: Mighty Seven, Typenummer Mighty Seven: PB1312
op voorraad
Direct leverbaar - voor 14:00 besteld morgen in huis*
Beschrijving

Lucht blindklinkmoertang geschikt voor blindklinkmoeren van M10 en M12. De machine werkt volgens het spin-pull principe voor een razendsnelle verwerking.

De werking:

1: Draai de blindklinkmoer op draadstift (A) door de bovenste button (B) in te drukken. De draadstift gaat rechtsom draaien, draai de blindklinkmoer op tot de aanslag.
2: Druk de blindklinkmoer in het materiaal waar deze in geplaatst moet worden.
3: Druk de bovenste button (B) opnieuw in en houdt deze ingedrukt totdat de machine stopt met draaien. De draaistift gaat rechtsom draaien totdat de blindklinkmoer juist geplaatst is – de machine stopt met draaien.
4: Druk de onderste button (C) in. De draadstift gaat linksom draaien en draait uit de blindklinkmoer – de blindklinkmoer is geplaatst en gereed voor gebruik.


Voordelen van Spin-Pull blindklinkmoertangen

Het grote voordeel van het Spin-Pull principe is dat de blindklinkmoertang zeer compact en eenvoudig te bedienen is. Een bijkomend voordeel is dat de prijs een stuk lager ligt dan een Spin-Pull-Spin blindklinkmoertang.

Lange blindklinkmoeren
Voor sommige blindklinkmoeren zijn er lange draadstiften gewenst, omdat er bijvoorbeeld blindklinkmoeren moeten worden geplaatst in dik materiaal. Ook bij spreid blindklinkmoeren is vaak een lange draadstift gewenst. Voor de Spin-Pull machines zijn er optioneel diverse draadstiften te verkrijgen met diverse lengtes, zodat de machine altijd exact is afgestemd op de blindklinkmoeren.

Specificaties:
Capaciteit: M10, M12
Gemiddeld luchtverbruik per slag (L): 7,8
Werkdruk (PSI)(bar): 60/6,3
Totale lengte (mm): 210
Gewicht (kg): 1,28
Geluidsniveau (dBA): 86,0
Vibratie (m/s²): 1,6
Onbelast toerental (omw/min): 400
Lucht insteeknippel aansluiting (BSPP): G1/4" inwendig draad
Standaard geen insteeknippel meegeleverd gebruik een nippel met G1/4'' BSPT uitwendig draad
Aanvoerslag diameter (mm): 10

Merk: Mighty Seven
Typenummer Mighty Seven: PB1312
Garantie: 2 jaar