Wij zijn wij?

West Coast Tools is importeur en leverancier van gereedschappen, equipment, werkplaats- en magazijninrichtingen, PBM's, compressoren en persluchtleidingsystemen. Wij hebben een internationaal karakter: onze klantenkring kent vele gebruikers van automotive tot offshore in binnen- en buitenland. Iedere gebruiker stelt specifieke eisen aan een product: wij zijn in staat om de juiste producten aan de juiste gebruiker te verbinden. Onze vertegenwoordigers hebben de juiste kennis in huis om u te adviseren en tevens producten bij u te installeren.

Wat leveren wij?

West Coast Tools levert gereedschappen, equipment, werkplaats- en magazijninrichtingen, PBM's, compressoren en persluchtleidingsystemen. Wij werken enkel en alleen met kwaliteitsproducten. Ons assortiment bestaat uit de beste merken met de juiste prijskwaliteitverhouding. Daarnaast staat service bij ons hoog in het vaandel: wij leveren, adviseren en installeren voor u het product. Ons assortiment bestaat uit meer dan 200.000 producten, die wij met zorg voor u geselecteerd hebben.

Eigen import

Een deel van onze producten importeren wij zelf. Spero Tools is hier een voorbeeld van: wij zijn exclusief importeur van Spero Tools voor de Benelux. Spero Tools is een professioneel gereedschapsmerk op het gebied van automotive en industrie. Het merk wordt gebruikt in alle branches, vanaf automotive tot offshore. Alle gereedschappen van Spero voldoen aan de ‘’DIN’’ en ‘’ISO’’ normen. Daarnaast wordt de productie uitgevoerd onder het ISO9001:2008 kwaliteitsmanagement systeem, waardoor u verzekerd bent van hoogwaardig gereedschap. Spero staat voor nieuwe ideeën en innovaties: nooit stilstaan maar verder denken. Hoe kan iets beter, sneller en veiliger? Met deze vragen houdt Spero zich bezig bij de ontwikkeling van nieuwe soorten gereedschap.