Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Firefox 2 pneumatische blindklinkmoertang M3-M12

Firefox 2 pneumatische blindklinkmoertang M3-M12

Artikelcode 010008
€1.489,50
(€1.802,30 Incl. btw)
Blindklinkmoertang op lucht voor het plaatsen van blindklinkmoeren van M3 t/m M12. Machine volgens het Spin-Pull-Spin principe met een op kracht en slag gestuurde werking.
snel leverbaar
Verwachte levertijd 1-2 werkdagen*
Beschrijving

Lucht blindklinkmoertang voor blindklinkmoeren van M3, M4, M5, M6, M8, M10, M12 (M12 alleen aluminium en staal). Met de Firefox 2 kunt u snel blindklinkmoeren plaatsen en door de op kracht of slag gestuurde werking worden blindklinkmoeren altijd correct geplaatst. De machine werkt volledig automatisch.

Wanneer gebruiken we de kracht of slag sturing?
Kracht gestuurd
Blindklinkmoertangen met het op kracht gestuurde systeem zijn geschikt voor elke materiaaldikte waar de blindklinkmoeren in worden geplaatst zonder aanpassingen te doen aan de blindklinkmoertang. Dit komt doordat de tang stopt met het klemmen van de blindklinkmoer tussen het materiaal bij het bereiken van een bepaalde trekkracht. Wel dient de machine opnieuw te worden ingesteld als het materiaal van de blindklinkmoer of de diameter van de draadstift wordt aangepast.De trekkracht kan eenvoudig worden ingesteld door een bijgeleverde kleurenkaart die correspondeert met de kleuren op de machine.

Slag gestuurd
Blindklinkmoertangen met het op slag gestuurde systeem zijn alleen geschikt voor plaatsing van blindklinkmoeren in materialen met een constante materiaaldikte. Dit komt doordat de tang een blindklinkmoer klemt tussen het materiaal met een ingestelde werkslag. Uiteraard kan er met diverse materiaaldiktes worden gewerkt, maar dan dient de tang bij elke plaatdikte juist te worden ingesteld.De werking
1: Druk de blindklinkmoer tegen de draadstift (A) aan.
 De draadstift begint automatisch rechtsom te draaien tot de blindklinkmoer de aanslag bereikt.
2: Druk de blindklinkmoer in het materiaal waar deze geplaatst moet worden.
3-4: Druk de button (B) op de machine in. De blindklinkmoer wordt pneumatisch-hydraulisch geklemd tussen het materiaal; vervolgens draait de draadstift automatisch uit de blindklinkmoer vandaan – de blindklinkmoer is geplaatst en gereed voor gebruik.


Specificaties:
Tractie kracht (kN): 18,5
Verplaatsing (mm): 10
Capaciteit (mm): M3, M4, M5, M6, M8, M10, M12 (M12 alleen aluminium en staal)
Standaard meegeleverde neusstukken: M4, M5, M6, M8 
Op kracht en slag gestuurde werking
Na plaatsing automatische afwerkcyclus
Gewicht (kg): 2,4
Kunststof behuizing
Merk: Gesipa

Optioneel is een een ombouwset leverbaar voor blindklinkbouten M4, M5, M6, M8 en krimpmoeren M6, M8, M10, M12.