Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel FireFox 2FL pneumatische blindklinkmoertang M3-M12 Linkse draad

FireFox 2FL pneumatische blindklinkmoertang M3-M12 Linkse draad

Artikelcode 010007
€1.530,00
(€1.851,30 Incl. btw)
Blindklinkmoertang op lucht voor het plaatsen van blindklinkmoeren met linkse draad van M3 t/m M12. Machine volgens het Spin-Pull-Spin principe met een op kracht gestuurde werkslag.
snel leverbaar
Verwachte levertijd 1-2 werkdagen*
Beschrijving

Lucht blindklinkmoertang voor blindklinkmoeren met linkse draad van M3, M4, M5, M6, M8, M10, M12 (M12 alleen aluminium en staal). Met de Firefox 2FL kunt u snel blindklinkmoeren plaatsen en door de op kracht gestuurde slag worden blindklinkmoeren altijd correct worden geplaatst ongeacht de dikte van het materiaal. De machine werkt volledig automatisch.

De werking


1: Druk de blindklinkmoer tegen de draadstift (A) aan.
 De draadstift begint automatisch linksom te draaien tot de blindklinkmoer de aanslag bereikt.
2: Druk de blindklinkmoer in het materiaal waar deze geplaatst moet worden.
3-4: Druk de button (B) op de machine in. De blindklinkmoer wordt pneumatisch-hydraulisch geklemd tussen het materiaal; vervolgens draait de draadstift automatisch uit de blindklinkmoer vandaan – de blindklinkmoer is geplaatst en gereed voor gebruik.

Kracht gestuurd
Blindklinkmoertangen met het op kracht gestuurde systeem zijn geschikt voor elke materiaaldikte waar de blindklinkmoeren in worden geplaatst zonder aanpassingen te doen aan de blindklinkmoertang. Dit komt doordat de tang stopt met het klemmen van de blindklinkmoer tussen het materiaal bij het bereiken van een bepaalde trekkracht. De trekkracht kan eenvoudig worden ingesteld door een bijgeleverde kleurenkaart die correspondeert met de kleuren op de machine. Wel dient de machine opnieuw te worden ingesteld als het materiaal van de blindklinkmoer of de diameter van de draadstift wordt aangepast.

Specificaties:
Tractie kracht (kN): 18,5
Verplaatsing (mm): 10
Capaciteit (mm): M3, M4, M5, M6, M8, M10, M12 (M12 alleen aluminium en staal) Linkse schroefdraad
Standaard meegeleverde neusstukken: M4, M5, M6, M8
Op kracht gestuurde werkslag
Na plaatsing automatische afwerkcyclus
Gewicht (kg): 2,4
Kunststof behuizing
Merk: Gesipa