Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Pneumatische blindklinkmoertang M3, M4, M5 (PB1305)

Pneumatische blindklinkmoertang M3, M4, M5 (PB1305)

Artikelcode 120042
€419,00
(€506,99 Incl. btw)
Capaciteit: M3, M4, M5 (M6 optioneel), Gemiddeld luchtverbruik per slag (L): 7.8, Totale lengte (mm): 185, Gewicht (kg): 1.1, Merk: Mighty Seven, Typenummer Mighty Seven: PB1305
snel leverbaar
Verwachte levertijd 3-5 werkdagen*
Beschrijving

Lucht blindklinkmoertang geschikt voor blindklinkmoeren van M3, M4 en M5 (optioneel is er een M6 neusstuk leverbaar art. no.: 120043 dit neusstuk kan echter alleen worden gebruikt voor plaatsing van M6 blindklinkmoeren van aluminium en staal). De machine werkt volgens het spin-pull principe voor een razendsnelle verwerking.

De werking:

1: Draai de blindklinkmoer op draadstift (A) door de bovenste button (B) in te drukken. De draadstift gaat rechtsom draaien, draai de blindklinkmoer op tot de aanslag.
2: Druk de blindklinkmoer in het materiaal waar deze in geplaatst moet worden.
3: Druk de bovenste button (B) opnieuw in en houdt deze ingedrukt totdat de machine stopt met draaien. De draaistift gaat rechtsom draaien totdat de blindklinkmoer juist geplaatst is – de machine stopt met draaien.
4: Druk de onderste button (C) in. De draadstift gaat linksom draaien en draait uit de blindklinkmoer – de blindklinkmoer is geplaatst en gereed voor gebruik.


Voordelen van Spin-Pull blindklinkmoertangen
Het grote voordeel van het Spin-Pull principe is dat de blindklinkmoertang zeer compact en eenvoudig te bedienen is. Een bijkomend voordeel is dat de prijs een stuk lager ligt dan een Spin-Pull-Spin blindklinkmoertang.

Lange blindklinkmoeren
Voor sommige blindklinkmoeren zijn er lange draadstiften gewenst, omdat er bijvoorbeeld blindklinkmoeren moeten worden geplaatst in dik materiaal. Ook bij spreid blindklinkmoeren is vaak een lange draadstift gewenst. Voor de Spin-Pull machines zijn er optioneel diverse draadstiften te verkrijgen met diverse lengtes, zodat de machine altijd exact is afgestemd op de blindklinkmoeren.

Specificaties:
Capaciteit: M3, M4, M5 (M6 is optioneel bij te bestellen art. no.: 120048)
Gemiddeld luchtverbruik per slag (L): 7,8
Werkdruk (PSI)(bar): 60/6,3
Totale lengte (mm): 185
Gewicht (kg): 1,1
Geluidsniveau (dBA): 86,0
Vibratie (m/s²): 1,6
Onbelast toerental (omw/min): 1.200
Lucht insteeknippel aansluiting (BSPP): G1/4" inwendig draad
Standaard geen insteeknippel meegeleverd gebruik een nippel met G1/4'' BSPT uitwendig draad
Aanvoerslag diameter (mm): 10

Merk: Mighty Seven
Typenummer Mighty Seven: PB1305
Garantie: 2 jaar