Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Pneumatische blindklinkmoertang M5, M6 (RNT56)

Pneumatische blindklinkmoertang M5, M6 (RNT56)

Artikelcode 120178
€385,00
(€465,85 Incl. btw)
Capaciteit: M5; M6, Gemiddeld luchtverbruik (L/min): 285, Totale lengte (mm): 222, Gewicht (kg): 1.56, Merk: WCT, Typenummer WCT: RNT56
op voorraad
Direct leverbaar - voor 14:00 besteld morgen in huis*
Beschrijving

Lucht blindklinkmoertang geschikt voor blindklinkmoeren van M5 en M6. De machine werkt volgens het spin-pull principe voor een razendsnelle verwerking.

De werking:

1: Draai de blindklinkmoer op draadstift (A) door de bovenste button (B) in te drukken. De draadstift gaat rechtsom draaien, draai de blindklinkmoer op tot de aanslag.
2: Druk de blindklinkmoer in het materiaal waar deze in geplaatst moet worden.
3: Druk de bovenste button (B) opnieuw in en houdt deze ingedrukt totdat de machine stopt met draaien. De draaistift gaat rechtsom draaien totdat de blindklinkmoer juist geplaatst is – de machine stopt met draaien.
4: Druk de onderste button (C) in. De draadstift gaat linksom draaien en draait uit de blindklinkmoer – de blindklinkmoer is geplaatst en gereed voor gebruik.


Voordelen van Spin-Pull blindklinkmoertangen
Het grote voordeel van het Spin-Pull principe is dat de blindklinkmoertang zeer compact en eenvoudig te bedienen is. Een bijkomend voordeel is dat de prijs een stuk lager ligt dan een Spin-Pull-Spin blindklinkmoertang.

Lange blindklinkmoeren
Voor sommige blindklinkmoeren zijn er lange draadstiften gewenst, omdat er bijvoorbeeld blindklinkmoeren moeten worden geplaatst in dik materiaal. Ook bij spreid blindklinkmoeren is vaak een lange draadstift gewenst. Voor de Spin-Pull machines zijn er optioneel diverse draadstiften te verkrijgen met diverse lengtes, zodat de machine altijd exact is afgestemd op de blindklinkmoeren.

Specificaties:
Capaciteit: M5, M6
Snelwisselsysteem voor neusstukken
Gemiddeld luchtverbruik (L/min): 285 
Werkdruk (PSI)(bar): 35/2,4 - 90/6,2 
Totale lengte (mm): 222
Gewicht (kg): 1,56
Geluidsniveau (dBA): 94.8 
Onbelast toerental (omw/min): 800 
Lucht insteeknippel aansluiting (BSPP): G1/4" inwendig draad
Standaard een smoorventiel en insteeknippel van het type Euro meegeleverd
Aanvoerslag diameter (mm): 10

Merk: WCT
Typenummer WCT: RNT56
Garantie: 2 jaar